Er det bedre å være en pirat eller en ninja?
Er det bedre å være en pirat eller en ninja?

Video: Er det bedre å være en pirat eller en ninja?

Video: Er det bedre å være en pirat eller en ninja?
Video: Un-Armed Pirates, Intruders, & Thieves:Self Defense for Sailboats (Patrick Childress Sailing #43) 2024, Kan
Anonim

Ninjaer er dyktigere enn pirater , de er mer moralske enn pirater , og de kunne drepe en sjørøver Enkelt; derfor er de det bedre . -Det siste svaret er at en sjørøver ville ha like mye problemer med å drepe en ninja som en ninja ville drepe en sjørøver.

På samme måte, hvilken er bedre Pirates eller Ninjas?

Ninja støttespillere har posisjonen at en ninja ville vinne over en sjørøver på grunn av deres overlegne mentale og fysiske evner, samt bruk av dingser som nunchaku og shuriken. De som støtter pirater argumentere for at a pirat bruk av både sverd og pistol ville sikre deres seier i kamp.

Videre, hva er en pirat-ninja? EN Sjørøver - ninja er definert som én kilowatt-time (3,6 MJ) per marsdag, eller sol. Det tilsvarer omtrent 40,55 watt. Andy Weir, forfatter av The Martian, avslørte i et 2015-intervju med Adam Savage at Curiosity-roverteamet ved Jet Propulsion Laboratory refererer til milli- sjørøver - ninjaer i møtene deres.

Med dette i øyesyn, hva er bedre ninja eller samurai?

Når det gjelder kamp, samurai ville vært bedre (med antagelse begge deler ninja og samurai er på samme nivå). Når det gjelder attentat, ninja ville vært bedre.

Finnes det ekte ninjaer?

Hvis du er fan av ninjaer , det vil du bli glad for å vite ninjaer var virkelig ekte . Imidlertid ekte ninjaer fra fortiden var sannsynligvis ingenting som dagens versjon. De ble faktisk ikke engang oppringt ninjaer ! De ninjaer fra det gamle Japan ble kalt shinobis.

Anbefalt: