Vokser piletrær i Canada?
Vokser piletrær i Canada?

Video: Vokser piletrær i Canada?

Video: Vokser piletrær i Canada?
Video: Slik planter du et tre 2024, Kan
Anonim

Willow . Willow (Salix) er en slekt av trær og busker av selje familie (Salicaceae). Rundt 300 arter forekommer over hele verden, hovedsakelig på den nordlige halvkule. I Canada , rundt 54 innfødte arter (7 eller 8 når tre størrelse) er kjent, pluss en rekke former for subspesifikk rangering.

På samme måte kan du spørre, er piletrær hjemmehørende i Canada?

Det er rundt 400 arter av selje (Salix spp) i verden, hvorav dusinvis er hjemmehørende i Canada . Flere arter av selje vokse i Nunavut inkludert Bebb selje . Canadas First Nations-folk har kjent til og brukt selje bark som smertestillende middel i århundrer.

Vet også, er piletrær hjemmehørende i Ontario? Svart selje er den største innfødt pil i Ontario og Nord-Amerika. Den er vanlig på fuktige steder i hele sørlige Ontario , så langt vest ved Bruce-halvøya og nordover til Pembroke. Det kan forveksles med mange ikke- innfødt pil arter.

Tilsvarende, hvor vokser piletrær?

Gråter piletrær foretrekker å bli plantet i rike, fuktige jord men tåler et bredt utvalg av jord typer, fra sandholdig leire til leire, sur eller alkalisk, så lenge jord renner ikke for raskt. De er tørketolerante, men trenger regelmessig vanning under tørre forhold, ellers vil de miste noen blader.

Hvor lang tid tar det før et piletre vokser?

Gråten selje er en raskt voksende tre , som betyr at den er i stand til å legge til 24 tommer eller mer til høyden i en enkelt vokser årstid. Den vokser til en maksimal høyde på 30 til 50 fot med lik spredning, noe som gir den en avrundet form, og kan nå full vekst i snart som 15 år.

Anbefalt: