Hva utgjør alternative ytre vinkler?
Hva utgjør alternative ytre vinkler?

Video: Hva utgjør alternative ytre vinkler?

Video: Hva utgjør alternative ytre vinkler?
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Kan
Anonim

Hvis tverrgående skjærer over parallelle linjer (det vanlige tilfellet) da utvendige vinkler er supplerende ( legge til til 180°). Så i figuren ovenfor, når du flytter punktene A eller B, de to vinkler vises alltid legge til til 180°.

Følgelig, hva er alternative ytre vinkler lik?

Alternative ytre vinkler er vinkler som er på motsatte sider av tverrgående og utenfor de to linjene. Hvis de to linjene er parallelle, forteller teoremet deg at alternative utvendige vinkler er kongruente med hverandre.

Dessuten, hvordan beskriver uttrykket alternative ytre vinkler posisjonene til de to vinklene? Alternative utvendige vinkler er " ytre "(utenfor de parallelle linjene), og de" alternere " sider av tverrgående. Legg merke til at, som den alternative innvendige vinkler , disse vinkler er ikke tilstøtende. er lik i mål. Hvis to parallelle linjer er kuttet av en tverrgående, den alternative utvendige vinkler er kongruent.

Dessuten, hva utgjør alternative vinkler?

Alternative vinkler er like. Ved siden av vinkler legger opp til 180 grader. (d og c, c og a, d og b, f og e, e og g, h og g, h og f er også tilstøtende). d og f er interiør vinkler.

Hvordan ser alternative utvendige vinkler ut?

Når to linjer krysses av en annen linje (kalt tverrgående): Alternative utvendige vinkler er et par vinkler på yttersiden av hver av disse to linjene, men på motsatte sider av tverrgående. I dette eksemplet er dette to par Alternative utvendige vinkler : a og h.

Anbefalt: