Hva er verbet koherent?
Hva er verbet koherent?

Video: Hva er verbet koherent?

Video: Hva er verbet koherent?
Video: Hva er verb? 2024, April
Anonim

?[intransitiv] henge sammen (med noe) (av forskjellige ideer, argumenter, setninger osv.) for å ha en klar logisk sammenheng slik at de sammen utgjør en helhet. Dette synet stemmer ikke overens med deres andre tro. De ulike delene av rapporten henger ikke sammen til en tilfredsstillende helhet.

Følgelig, hva er sammenhengende form?

ha en naturlig eller behørig avtale av deler; harmonisk: a sammenhengende design. sammenhengende; henger sammen: a sammenhengende masse klebrig godteri.

Vet også, hva er en sammenhengende gruppe? Def: A gruppe G kalles Sammenhengende hvis hver endelig genererte undergruppe H av G er endelig presentert. Eksempler på slike grupper er fri, overflate grupper , det grunnleggende gruppe av 3-manifolder. I motsetning til F2×F2 (og evt gruppe som inneholder det) ikke er det sammenhengende.

Dessuten, hvilken del av talen er sammenhengende?

sammenhengende

del av en tale: adjektiv
relaterte ord: konsekvent, legitim, klar, logisk
Ordkombinasjoner Abonnentfunksjon Om denne funksjonen
avledning: sammenhengende (adv.)

Hva er en sammenhengende setning?

Sammenheng i et avsnitt er teknikken for å lage ord, setninger og setninger bevege seg jevnt og logisk fra den ene til den andre. Ideene er med andre ord så sammenvevd og «limt» sammen at leseren vil kunne se det konsistente forholdet mellom dem.

Anbefalt: