Er alle varmelamper infrarøde?
Er alle varmelamper infrarøde?

Video: Er alle varmelamper infrarøde?

Video: Er alle varmelamper infrarøde?
Video: Hva skiller de forskjellige seriene av Opranic Varmelamper 2024, Kan
Anonim

Det er så enkelt som det, og det fungerer. Infrarøde lamper (også kjent som IR lamper ) er store, 250 watt, rødlig glødende pærer . De fleste av dem avgir ikke bare infrarød bølger (lavnivålaser), men rød, oransje og gul lys også.

I denne forbindelse, er en varmelampe det samme som infrarød?

EN varmelampe , som navnet antyder, bruker varme å varme opp et område ved å heve temperaturen på en armatur som ligner på a lys armatur. Varmelamper er også kjent som " infrarød emittere" på grunn av infrarød stråler de bruker til varme gjenstander som ligger under dem.

I tillegg, er all varme infrarød? Det enkleste svaret er at under 3000 Kelvin i temperatur, varme utstråler EM (ofte referert til som lys av fysikere selv om det er alt EM ikke bare synlig lys) i infrarød . Fordi de fleste varme genererer lys i infrarød , refererer forskerne ofte til infrarød lett som varme.

Spørsmålet er deretter, er infrarøde varmelamper farlige?

De potensielle farene ved infrarøde varmepærer, lamper og radiatorer er hovedsakelig for deg hud og øyne. På grunn av den intense strålevarmen som sendes ut, kan langvarig eksponering føre til alvorlige brannskader på hud . Øynene dine er svært utsatt for høy-intensitet kortbølge infrarød stråling også.

Er infrarøde varmelamper bra for deg?

Infrarødt lys forbedrer også sirkulasjonen av oksygenrikt blod i kroppen, fremmer raskere helbredelse av dype vev og lindrer smerte. Huden stråler naturlig infrarød varme hver dag. Infrarødt lys har vist enormt Helse fordeler, fra smertelindring til å redusere betennelse.

Anbefalt: