Hva er livssyklusen til obelia?
Hva er livssyklusen til obelia?

Video: Hva er livssyklusen til obelia?

Video: Hva er livssyklusen til obelia?
Video: Life cycle of Obelia English medium @prof.masoodfuzail| Polymorphism English medium | Obelia 2024, Kan
Anonim

De Obelia livssyklus begynner som ubevegelige polyppkolonier som inneholder fordøyelseshydrant og reproduktive gonangiumenheter. Gonangium formerer seg aseksuelt, og frigjør medusa ved å spire. Medusa, eller maneter, svømmer fritt og formerer seg seksuelt, og slipper ut egg og sæd i vannet.

På samme måte spørs det, hva mener du med at Metagenese beskriver det i obelias livssyklus?

Liv Historien om Obelia inkluderer både aseksuelle og seksuelle generasjoner som veksler med hverandre for å fullføre Livssyklus . Slik generasjonsveksling der den aseksuelle polypoide generasjonen ser ut til å veksle regelmessig med den seksuelle medusoidgenerasjonen, men begge former er diploid, kalles Metagenese.

Videre, i hvilken form eksisterer obelia? Vane og Habitat Obelia er stillesittende, marine og koloniale form . Den er funnet opp til 80 meters dybde. Det forekommer både hos aseksuelle og seksuelle skjemaer . Den vokser i steinbassenger mellom tidevann og ved det ekstreme lave vannet av springflo.

Dessuten, hva er obelia-koloni?

Obelia er stillesittende, marine kolonial form funnet festet på overflaten av tang, bløtdyrskjell, steiner og trehauger på grunt vann opp til 80 meters dybde. Obelia er kosmopolitisk i distribusjon, og danner en hvitaktig eller lysebrun plantelignende pels i havet; derfor er det vanlige navnet sjøpels tildelt den.

Hva er coelenterat polymorfisme?

Polymorfisme betegner arbeidsdeling blant individets zooider. polymorfisme er en av de Koelenterat dyrs egenskaper funksjon. EN polymorf kolonien inneholder mange individer kalt zooider. De er hovedsakelig to typer.

Anbefalt: