Hvordan lager du rakettdrivstoff med kaliumnitrat?
Hvordan lager du rakettdrivstoff med kaliumnitrat?

Video: Hvordan lager du rakettdrivstoff med kaliumnitrat?

Video: Hvordan lager du rakettdrivstoff med kaliumnitrat?
Video: Making Sugar Rocket Fuel 2024, Kan
Anonim

Bruk vekten, mål 14 gram av kaliumnitrat eller salpeter ( KNO3 ) og 7 gram sukker. Dette gjør nok drivmiddel for en enkelt 2 -lang rakettmotor . Bland ingrediensene ved å legge dem i en tett dekket plastbeholder med en håndfull store fiskevekter av bly eller. 50 kaliber blykuler.

På samme måte spør folk, hvordan lager du rakettdrivstoff?

Til lage rakettdrivstoff , start med å blande kaliumnitrat og sukker i en beholder. Overfør deretter blandingen til en gryte og tilsett litt Karo sirup og vann.

Er det på samme måte ulovlig å gjøre rakettdrivstoff? Den spesifikke impulsen, totalimpulsen og skyvekraften er generelt lavere for samme mengde brensel enn annen komposittmodell rakettdrivstoff , men rakett godteri er betydelig billigere. I USA, rakett candymotors er lovlig å lage, men ulovlig å transportere uten tillatelse av eksplosiver som brukerne tillater.

Her, hva skjer når du blander kaliumnitrat og sukker?

Når du tenne på nitrat , den sukker brenner raskt. Dette er en del av reaksjonen som inntreffer i 4. juli sparklers, en kombinasjon av kaliumnitrat , sukker og metallspon. Reaksjonen til sukker og nitrat lager varme, som oksiderer metallspon og gir ut lys.

Hvilket drivstoff brukes i modellraketter?

Modell rakett motorer, også kalt "motorer" eller "drivmiddel", er det som gjør en rakett gå. I utgangspunktet består de av en brensel -og-oksidasjonsmiddelblanding (drivmiddelet), en saktebrennende delaycap, og deretter svart pulver brukt som utkastingsladningen.

Anbefalt: