Hvor kommer sypresstreet fra?
Hvor kommer sypresstreet fra?

Video: Hvor kommer sypresstreet fra?

Video: Hvor kommer sypresstreet fra?
Video: Apex Legends | Истории из Внешних земель — «Обещание» 2024, Kan
Anonim

Middelhavet sypress (Cupressus sempervirens), kjent for sin lange levetid, populære hageplante. Monterey sypress (Cupressus macrocarpa), hjemmehørende på Monterey-halvøya, California. Nootka sypress (Cupressus nootkatensis), hjemmehørende i Stillehavet nordvest i Nord-Amerika.

Med tanke på dette, hva symboliserer sypresstreet?

I den klassiske antikken var sypress var et symbol på sorg, og i moderne tid er det fortsatt den viktigste kirkegården tre i både den muslimske verden og Europa. I den klassiske tradisjonen sypress ble assosiert med døden og underverdenen fordi den ikke klarte å regenerere når den ble redusert for alvorlig.

På samme måte, er sypresser hjemmehørende i Italia? italiensk sypress (Cupressus sempervirens) er innfødt til det østlige middelhavsområdet, men har blitt plantet over hele verden der vintrene tillater det. I USA er tre kalles vanligvis italiensk sypress , selv om det kan diskuteres om det er jevnt hjemmehørende i Italia.

Følgelig, hvor finner du sypresser?

Med unntak av disse ytterpunktene, de fleste sypresser tåle et temperert miljø. I Nord-Amerika, ulike arter og slekter av sypresser kan finnes så langt nord som Delaware helt ned til det sørlige Mexico og sprer seg fra kyst til kyst.

Hva er rotsystemet til et sypresstre?

Den veldefinerte pæleroten følger raskt voksende lateral røtter , men overflaten røtter er ikke et problem. De tre vokser 70 til 90 fot i høyden og modnes til en 30- til 40 fots spredning i USDA-sonene 7 til 9. Monterey sypressrøtter tåler sand til leire og godt drenert, sur til lett alkalisk jord.

Anbefalt: