Hva vil det si å dele opp følelsene dine?
Hva vil det si å dele opp følelsene dine?

Video: Hva vil det si å dele opp følelsene dine?

Video: Hva vil det si å dele opp følelsene dine?
Video: Hva hjelper når følelser gjør vondt? 2024, Kan
Anonim

Oppdeling er i utgangspunktet en intern prosess med å sette dine følelser mot noen, eller en eller annen erfaring, i en metaforisk boks, og legg dem på en hylle på baksiden av din tankene til å bli glemt, eller hisse opp når noe minner deg om at de er der.

Bare så, hva betyr det å oppdele følelser?

Oppdeling er en underbevisst psykologisk forsvarsmekanisme som brukes for å unngå kognitiv dissonans, eller mentalt ubehag og angst forårsaket av at en person har motstridende verdier, erkjennelser, følelser , tro osv. i seg selv.

I tillegg, hva er kompartmentalisering og hvorfor er det viktig? Betydning av oppdeling Alle reaksjoner som oppstår i celler finner sted i et bestemt rom - avdeling, som er atskilt fra andre avdelinger ved hjelp av semipermeable membraner. De hjelper til med å skille selv kjemisk ganske heterogene miljøer og dermed optimalisere forløpet av kjemiske reaksjoner.

Spørsmålet er også, hva betyr det å oppdele et forhold?

Webster's definerer " oppdele "som evnen til å skille seg inn i isolerte kategorier. Når en kvinne klager over at mannen hennes er følelsesmessig utilgjengelig eller ikke ønsker å forplikte seg - er det vanligvis fordi han er oppdeling hans forhold . Det er en mentalboks inne i hjernen hans med navnet ditt på.

Hvordan bruker du compartmentalize i en setning?

Eksempler av del opp i en setning Han oppdeler hans liv ved å holde jobben hans atskilt. Selskapet har oppdelt sine tjenester.

Anbefalt: