Hva er atmosfære i geografi?
Hva er atmosfære i geografi?

Video: Hva er atmosfære i geografi?

Video: Hva er atmosfære i geografi?
Video: What Does the Atmosphere Do? Crash Course Geography #6 2024, Kan
Anonim

De stemning er et tynt lag av gasser som omgir jorden. Det forsegler planeten og beskytter oss mot rommets vakuum. De laveste lagene samhandler med jordens overflate, mens de høyeste lagene samhandler med verdensrommet. På ditt nivå kan du føle stemning som en kjølig bris.

Heri, hva er atmosfære kort svar?

Svar . An stemning er et lag eller et sett med lag av gasser som omgir en planet. An stemning er mer sannsynlig å beholdes hvis tyngdekraften den utsettes for er høy og temperaturen på stemning er lav. De stemning kan deles inn i lag basert på temperaturen.

Dessuten, hva er den beste definisjonen for atmosfære? Atmosphere Definisjon Atmosphere refererer til gassene rundt en stjerne eller planetarisk kropp holdt på plass av tyngdekraften. En kropp er mer sannsynlig å beholde en stemning over tid hvis tyngdekraften er høy og temperaturen på stemning er lav.

hva er atmosfære forklare?

De stemning er teppet av gasser som omgir jorden. Den holdes nær planetens overflate av jordens gravitasjonsattraksjon. Uten stemning det kunne ikke være liv på jorden. De stemning : holder klimaet på jorden moderat sammenlignet med andre planeter.

Hva er de 5 typene atmosfære?

Jordens atmosfære er delt inn i fem hovedlag: den eksosfære , den termosfære , den mesosfæren , den stratosfæren og troposfæren . Atmosfæren tynner ut i hvert høyere lag til gassene forsvinner i rommet.

Anbefalt: