Hvordan konkluderer en geograf at to?
Hvordan konkluderer en geograf at to?

Video: Hvordan konkluderer en geograf at to?

Video: Hvordan konkluderer en geograf at to?
Video: 5 tips der giver dig topkarakter - Hack dig til et 12-tal (1:3) 2024, Kan
Anonim

Hvordan konkluderer en geograf med at to eller flere fenomener er "romlig assosiert", noe som betyr at de har en slags årsak og affekt-forhold. EN geograf konkluderer med at to eller flere fenomener er "romlig assosiert" ved å observere faktorer som viser lignende romlige fordelinger.

I denne forbindelse, hvilke to betydninger av kultur studerer geografer?

Kultur er agenten, naturområdet er mediet og kulturell landskapet er resultatet. Geografer ved hjelp av det regionale studier tilnærmingen hevdet at de særegne landskapene i forskjellige regioner er et resultat av hvilke to tingene? Et sted som folk tror eksisterer som en del av deres kulturell identitet.

Videre, hva anser geografer som den viktigste endringsagenten på jorden? Det grunnleggende prinsippet bak BLANK BLANK-tilnærmingen er at mennesker er de viktigste endringsagentene til Jordens flate/ Jord seg selv. Det fysiske miljøet er ikke alltid det mest signifikant faktor i menneskelige beslutninger. Fysiske og menneskelige prosesser former alle der mennesker bor, jobber osv.

Angående dette, hva er de tre måtene geografer identifiserer et sted på?

Geografer identifiserer tre hovedegenskapene for fordeling over jordtetthet, konsentrasjon og mønster.

På hvilke viktige måter påvirker klima menneskelige aktiviteter?

Menneskelige aktiviteter bidra til klima endres ved å forårsake endringer i jordens atmosfære i mengden klimagasser, aerosoler (små partikler) og uklarhet. De størst kjent bidrag kommer fra forbrenning av fossilt brensel, som frigjør karbondioksidgass til atmosfæren.

Anbefalt: