Hvordan fungerer Android geokoder?
Hvordan fungerer Android geokoder?

Video: Hvordan fungerer Android geokoder?

Video: Hvordan fungerer Android geokoder?
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, April
Anonim

Geokoding er prosessen med å konvertere adressene (postadresse) til geokoordinater som breddegrad og lengdegrad. Omvendt geokoding konverterer en geokoordinat bredde- og lengdegrad til en adresse. Vi trenger tilgangstillatelse for plassering for å finne bredde- og lengdegraden til Android enhet.

Videre, hva er bruken av geokoder i Android?

Android geokoder . Android geokoder klasse er brukt til Geokoding samt omvendt Geokoding . Geokoding refererer til å transformere gateadresse eller en hvilken som helst adresse til breddegrad og lengdegrad. Omvendt Geokoding refererer til å transformere breddegrad og lengdegrad til dens tilsvarende gateadresse.

hvordan finner jeg min Android-telefonadresse? Til få en gate adresse som tilsvarer en geografisk plassering, ring getFromLocation(), og send den bredde- og lengdegraden fra plasseringsobjektet og det maksimale antallet adresser du vil ha returnert. I dette tilfellet vil du bare ha én adresse . Geokoderen returnerer en rekke adresser.

Folk spør også, hvordan fungerer geokoder?

Geokoding er prosessen med å gjøre en beskrivelse av en plassering, for eksempel dens fysiske adresse, til en nøyaktig plassering på et kart, nemlig et par koordinater. Geokoding ett eller flere steder vil gi ut geografiske trekk med spesifikke attributter som kan brukes til romlig analyse.

Hva er forskjellen mellom geokoding og omvendt geokoding?

De forskjell mellom " Geokoding "og" Geolokalisering " Geokoding - betyr å 'konvertere adresser til geografiske koordinater, eller omvendt '. Omvendt geokoding , derimot, konverterer geografiske koordinater til en beskrivelse av et sted, vanligvis navnet på et sted eller en adresserbar plassering.

Anbefalt: