Hva er forskjellen mellom invers og identitetsegenskap?
Hva er forskjellen mellom invers og identitetsegenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom invers og identitetsegenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom invers og identitetsegenskap?
Video: Identity Properties and Inverse Properties 2024, Kan
Anonim

Tilsetningsstoffet Identitet Aksiom sier at et tall pluss null er lik det tallet. Den multiplikative Identitet Axiom sier at et tall multiplisert med 1 er det tallet. Tilsetningsstoffet Omvendt Axiom sier at summen av et tall og additivet Omvendt av det tallet er null.

Så, hva er en omvendt egenskap?

Vi bruker inverse egenskaper å løse ligninger. Invers eiendom of Addition sier at ethvert tall lagt til det motsatte vil være lik null. Invers eiendom av multiplikasjon sier at ethvert tall multiplisert med dets gjensidige er lik en.

Dessuten, hva er det motsatte av å legge til? De Omvendt av å legge til er å trekke fra Legger til beveger oss én vei, trekker fra beveger oss motsatt vei. Eksempel: 20 + 9 = 29 kan reverseres med 29 − 9 = 20 (tilbake til der vi startet)

Følgelig, hva er et eksempel på en invers egenskap?

De invers egenskap av multiplikasjon sier at produktet av et hvilket som helst tall og dets resiproke alltid er 1. For å finne det resiproke av et tall, uttrykk dette tallet som en brøk og snu brøken. Til eksempel , vil den gjensidige av 4 være 14. Eksempel 1 −7×−17=?

Hva er den inverse egenskapen til subtraksjon?

De fire matematiske hovedoperasjonene er addisjon, subtraksjon , multiplikasjon, divisjon. De omvendt tillegg er subtraksjon og vice versa. De omvendt av multiplikasjon er divisjon og omvendt.

Anbefalt: