Hvordan blir du en fysisk kjemiker?
Hvordan blir du en fysisk kjemiker?

Video: Hvordan blir du en fysisk kjemiker?

Video: Hvordan blir du en fysisk kjemiker?
Video: Atom og bindingar 2024, April
Anonim

Fysiske kjemikere ha minst en lavere grad grad i kjemi eller fysikk, men de fleste fysisk kjemi jobber krever en utdannet grad , for eksempel en mastergrad eller doktorgrad grad . De som får jobber i privat industri begynner vanligvis med et internship i et kommersielt forskningslaboratorium.

På denne måten, hvilke kvalifikasjoner trenger du for å være kjemiker?

Minimumskravet til utdanning for å få arbeid på startnivå som kjemiker er vanligvis en bachelorgrad. Imidlertid, hvis ville du liker å bli forsker, du vil mest sannsynlig trenge en Ph. D., selv om en mastergrad kan være tilstrekkelig for enkelte forskerstillinger.

Vet også, hvor lenge går du på skolen for å bli kjemiker? Minimumsutdanningskravet for å være kjemiker er en høyskolegrad, for eksempel en B. S. eller Bachelor of Science i kjemi eller en B. A. eller Bachelor of Arts i kjemi. Vanligvis tar dette 4 år av college. Imidlertid er nybegynnerjobber innen kjemi relativt sjeldne og kan gi begrensede muligheter for avansement.

Herav, hvorfor vil du bli kjemiker?

Kjemikere kan være leger, finne opp medisiner og materialer for medisinske implantater. Kjemikere kan være klima- og energiforskere, studere virkningen av klimaendringer på karbonkretsløpet og utvikle nye materialer for solfangst.

Kan du være kjemiker uten en grad?

Dessverre er det vanskelig å bryte seg inn i kjemisk industri uten en formell utdanning og en grad . Du kan ikke lære kjemi på egenhånd hjemme som du kan programmering (vel, du kan , men å faktisk jobbe i et laboratorium er langt forskjellig fra bare å skrive reaksjoner eller ligninger ned på papir).

Anbefalt: