Hva betyr symbolet for oksiderende materiale?
Hva betyr symbolet for oksiderende materiale?

Video: Hva betyr symbolet for oksiderende materiale?

Video: Hva betyr symbolet for oksiderende materiale?
Video: Церковь скрыла мотивы Куликовской Битвы 2024, April
Anonim

Oksygen er nødvendig for at brann skal oppstå. Noen kjemikalier kan få andre materialer til å brenne ved å tilføre oksygen. De symbol til oksiderende materialer er en "o" med flammer på toppen av den inne i en sirkel.

Dessuten, hva betyr det oksiderende symbolet?

Flamme over sirkel ( Oksiderende ) Oksyderingsmidler avgir oksygen, eller annet oksiderende stoffer, og øker derfor risikoen for brann eller eksplosjon kraftig.

Man kan også spørre hvilke produkter som har oksiderende symboler? " Oksiderende " Oksygentanker og noen husholdningsrengjøringsmidler, som blekemiddel og terpentin, vil tåle dette symbol . Forholdsregler: Verneklær, som hansker og briller, trenge som skal bæres ved håndtering av dette oksiderende materialer.

Spørsmålet er også, hva betyr symbolet for etsende materiale?

Ethvert produkt som kan kjemisk skade eller ødelegge stål eller aluminium anses som " etsende til metaller". Dette piktogrammet brukes også for å indikere to helsefareklasser for produkter som kan forårsake ødeleggende, irreversibel skade på hud og øyne.

Hvilken type fare representerer følgende symbol?

De fleste piktogrammer har en karakteristisk rød "firkant satt på et av punktene"-kanten. Innenfor denne grensen er et symbol som representerer den potensielle faren (f.eks. Brann , helsefare, etsende osv.). Sammen blir symbolet og rammen referert til som et piktogram.

Anbefalt: