Trenger du planleggingstillatelse for et bombeskjul?
Trenger du planleggingstillatelse for et bombeskjul?

Video: Trenger du planleggingstillatelse for et bombeskjul?

Video: Trenger du planleggingstillatelse for et bombeskjul?
Video: Усилитель сотового сигнала и мобильного интернета. УСТАНОВИШЬ САМ!!! 2024, Kan
Anonim

I motsetning til byggeforskriften er det ingen unntak i henhold til Planlegger Lover som tillater atomkraft krisesentre eller lignende strukturer som skal bygges. Som et resultat, planleggingstillatelse ville være nødvendig.

Trenger du også planleggingstillatelse for å grave ned?

Hvis hjemmet ditt allerede har en underjordisk plass som er egnet for konvertering fra lager (eller lignende) til beboelig funksjon, planleggings tillatelse er normalt ikke påkrevd da en slik endring bare sees på som omformål.

For det andre, hvilke bygninger krever ikke planleggingstillatelse? Nesten alle innvendige arbeider som loftskonverteringer, garasjekonverteringer, nye trapper, bad, kjøkken eller omledninger, gjør det ikke krever planleggingstillatelse . Men sjekk om du vil gjøre noe med en fredet eiendom eller om du bor i et verneområde.

Med tanke på dette, hvor mye koster det å bygge et tilfluktsrom?

Et grunnleggende tilfluktsrom bygget for å motstå virkningene av et atomangrep vil sette deg tilbake rundt 2500 dollar i materialer. Hvis du bruker en av planene i SFC Carters store bok om å overleve et atomangrep, kan du bygge ditt eget tilfluktsrom for $5, 000 til $6, 000 . Et førsteklasses anlegg kan bygges for mindre enn $10 000.

Kan jeg bygge en bunker under huset mitt?

Det er på tide å tenke på undergrunnen bunkere . Bygning en undergrunn bunker ved eller i nærheten huset ditt gir mye mening. Å ha tilgang til ly i nærheten huset ditt , det være seg nedenfor huset ditt , i din bakgård eller på din eiendom sikrer at du kan få til det enkelt og raskt når ting faller fra hverandre.

Anbefalt: