Mister eller beholder blandinger sin identitet?
Mister eller beholder blandinger sin identitet?

Video: Mister eller beholder blandinger sin identitet?

Video: Mister eller beholder blandinger sin identitet?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

I en forbindelse de (atomer/molekyler) er (kjemisk/fysisk) kombinert slik at de elementer som utgjør de sammensatt ( beholde / å tape ) deres identiteter og ( gjøre / gjøre ikke) ta på seg et nytt sett med egenskaper. I en blanding , de stoffer ( å tape / beholde ) deres identiteter.

På denne måten, beholder forbindelser sine identiteter?

I en sammensatt (atomene/molekylene) er (kjemisk fysisk) kombinert slik at elementene som utgjør sammensatt ( beholde /å tape) deres identiteter og ( gjør gjør ikke) ta på seg et nytt sett med egenskaper. Den minste identifiserbare enheten av en sammensatt er et(n) molekyl som er bygd opp av atomer som er kjemisk bundet.

Og hvorfor beholder stoffer i en blanding sin identitet? Blanding er en kombinasjon av to eller flere substans som ikke er kjemisk kombinert. Stoffet i en blanding beholder sin identitet fordi ingen kjemisk endring finner sted når en blanding er laget.

På samme måte kan man spørre seg om blandinger beholder sine egenskaper?

Blandinger beholder de egenskaper av deres bestanddeler fordi bestanddelene ikke er kjemisk sammenføyd. Et stoff egenskaper endres når det reagerer kjemisk for å danne et nytt stoff, men ikke når det kombineres med et annet stoff i en blanding . Når en blanding skjemaer det er ingen kjemisk reaksjon involvert.

Består blandinger alltid av grunnstoffer?

Sant/ usant A blanding er alltid sminket av en kombinasjon av elementer . I en blanding , stoffene (mister/beholder) sin identitet. I en forbindelse er elementer involvert (kan/kan ikke) utløses av en enkel fysisk prosess fordi elementer er (fysisk kombinert/ kjemisk bundet).

Anbefalt: