Hvorfor liker du økologi?
Hvorfor liker du økologi?

Video: Hvorfor liker du økologi?

Video: Hvorfor liker du økologi?
Video: ДЕВЧОНКИ ПОССОРИЛИСЬ ИЗ-ЗА ХЕЙТЕРА-КУПИДОНА! ПОЛОСА ПРЕПЯТСТВИЙ НА СВИДАНИИ! 2024, Kan
Anonim

De fleste forfølger en karriere innen økologi fordi de Nyt natur, absolutt ikke for å tjene penger eller oppnå sosial status. Å ha en sterk nysgjerrighet på bestemte planter og dyr er ofte det som holder en økolog interessert i å utforske naturens mysterier.

I forhold til dette, hva er poenget med økologi?

Økologi er studiet av forholdet mellom levende organismer, inkludert mennesker, og deres fysiske miljø; den søker å forstå de vitale forbindelsene mellom planter og dyr og verden rundt dem.

Foruten ovenfor, hvorfor studerer vi menneskelig økologi? Menneskelig økologi . Menneskelig økologi er den studere av de gjensidige interaksjonene til mennesker med miljøet sitt. Et viktig mål for menneskelig økologi er å oppdage årsakene til patologiske interaksjoner mellom mennesker og miljøet som opprettholder dem og alle andre arter.

Derfor, hvorfor vil du bli økolog?

På det mest grunnleggende nivået, økologer studere natur, dyreliv, flora, enhver organisme som lever i naturen, og hvordan de samhandler med hverandre og deres miljøer. De er drevet av deres ønske å bevare jorden og beskytte naturen mot skade.

Hvordan hjelper økologi miljøet?

Økologer Studer samspillet mellom organismer og deres Miljø . I sitt liv og reproduksjon er hver organisme formet av, og former i sin tur, dens miljø . Økologisk forskere studerer organisme- miljø interaksjoner på tvers av økosystemer av alle størrelser, alt fra mikrobielle samfunn til jorden som helhet.

Anbefalt: