Innholdsfortegnelse:

Hvordan polariserer du en VW-generator?
Hvordan polariserer du en VW-generator?

Video: Hvordan polariserer du en VW-generator?

Video: Hvordan polariserer du en VW-generator?
Video: ХАБИБ - Ягода малинка (Премьера клипа) 2024, Kan
Anonim

Til polarisere en generator , koble til en jumperledning fra (DF)-terminalen på generator til generator ramme. Fjern vifteremmen, og koble deretter en ledning fra den positive polen på batteriet til (D+) polen på batteriet generator . De generator akselen skal begynne å snurre.

Dessuten, hvordan polariserer du en Chevy-generator?

Hvordan polarisere en 12 volt generator

  1. Fjern vifteremmen fra kjøretøyet eller maskinen generatoren starter. Du kan kanskje skrelle den av for hånd, hvis ikke, løsne svingstangarmen med et stikkontaktsett.
  2. Fest jumperledningen til armaturterminalen på generatoren.
  3. Berør den andre enden av startkabelen til den positive polen på batteriet.

For det andre, hvordan polariserer du en generator? Til polarisere en generator , koble til en jumperledning fra (DF)-terminalen på generator til generator ramme. Fjern vifteremmen, og koble deretter en ledning fra den positive polen på batteriet til (D+) polen på batteriet generator . De generator akselen skal begynne å snurre.

Herav, hvorfor polariserer vi generatorer?

Polariserende gjøres for å sikre at Generator og regulator fungerer/lader det samme. Enkelt, arbeid sammen ikke mot hverandre for å sikre at kjøretøyets elektriske system holder deg i gang. Begge lader negativ og eller positiv, men begge gjør det samme.

Hvordan fungerer en 12 volt generator?

Generatorer drives av eksterne krefter, for eksempel en bils motor, som bruker en generator belte koblet rundt veivakselen og generator trinse for å rotere generatorens anker i fart. Rotasjonshastigheten skaper elektrisitet som renner ned kablene til batteriet og andre elektriske enheter.

Anbefalt: