Hvilke typer sypresser finnes det?
Hvilke typer sypresser finnes det?

Video: Hvilke typer sypresser finnes det?

Video: Hvilke typer sypresser finnes det?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, April
Anonim

De to typer sypresser funnet i USA er skallet sypress (Taxodium distichum) og dam sypress (T. distichum).

Spørsmålet er også, hvor mange forskjellige typer sypresser finnes det?

Der er nesten to dusin typer sypresser i verden, skjønt de hjerteligste versjoner vokse inn Nord Amerika. Blant de stor og variert gruppe Sypresser , som har unike egenskaper, og ringe de Hjemme i USA er: Leyland Sypress : De raskt voksende eksemplar kan nå høyder til 50 fot.

Videre, hvor kan du finne sypresser? Den skallede sypress er innfødt tre til det sørøstlige USA som vokser i Mississippi-dalens dreneringsbasseng, langs Gulf Coast, og oppover kystsletten til de midt-atlantiske statene. Skallede sypresser er godt tilpasset våte forhold langs elvebredder og sumper.

Dessuten, hva produserer sypresser?

Skallet sypresser formere seg ved seksuell reproduksjon. Pollen fra hannblomster gjødsler hunnblomster og produserer levedyktige frø. Skallet sypresser er eneboende planter, noe som betyr at hver treet produserer både hann- og hunnblomster.

Hvor kommer sypresstreet fra?

De cypress tree er synonymt med Toscana, selv om det er ikke hjemmehørende i Italia. De sypress kom sannsynligvis til Toscana for tusenvis av år siden, sannsynligvis med etruskiske stammer. Etruskerne aktet sypress fordi de trodde den hadde overnaturlige krefter.

Anbefalt: