Hvor bor eviggrønne trær?
Hvor bor eviggrønne trær?

Video: Hvor bor eviggrønne trær?

Video: Hvor bor eviggrønne trær?
Video: Virker vitaminpiller? 2024, Kan
Anonim

Eviggrønne trær finnes på alle kontinenter bortsett fra Antarktis. I motsetning til løvfellende trær som kaster løvet om vinteren, eviggrønne trær beholde bladene hele året. Tusenvis av arter er vurdert eviggrønne , inkludert bartrær, palme trær og de fleste trær funnet i regnskogen.

Deretter kan man også spørre, hvilke er eviggrønne trær?

Evergreens inkluderer: de fleste arter av bartrær (f.eks. furu, hemlock, blågran , og rød sedertre), men ikke alle (f.eks. lerk) lever eik, kristtorn og "gamle" gymnospermer som cycader. de fleste angiospermer fra frostfritt klima, som eukalypter og regnskogtrær.

På samme måte, hvordan overlever eviggrønne trær vinteren? Nå, til hvorfor "bladene" av Eviggrønne trær holde seg grønn og er i stand til det overleve slike bitre kalde vintre: Disse nålene krever også mindre vann for å holde seg i live og utføre fotosyntese enn blader. Den lille mengden vann og det beskyttende Cutin-belegget hindrer vann fra å fryse og drepe furunåler.

På denne måten, hva kjennetegner eviggrønne trær?

Bladene til eviggrønne vanligvis er tykkere og mer læraktig enn de av løvfellende trær (de som feller bladene om høsten eller i den tropiske tørre årstiden) og ofte er nåle- eller skjelllignende i kjeglebærende trær . Et blad kan forbli på en eviggrønt tre i to år eller lenger og kan falle i en hvilken som helst sesong.

Hva er det som dreper eviggrønne trær?

Natrium, eller salt, dreper eviggrønne trær når det er tilstede i jorda eller når det utsettes for det. Hvis plantet eviggrønne er nær veier som inneholder snø eller is, kan salt som brukes til å smelte det spre seg til trær . Tipsene til trær vil begynne å bli brune og visne til de dør.

Anbefalt: