Hvor vokser lange nåletrær?
Hvor vokser lange nåletrær?

Video: Hvor vokser lange nåletrær?

Video: Hvor vokser lange nåletrær?
Video: How to plant conifers for a hedge, correct spacing and tips 2024, Kan
Anonim

De langbladet furu (Pinus palustris) er en furu hjemmehørende i det sørøstlige USA, funnet langs kystsletten fra Øst-Texas til det sørlige Maryland, og strekker seg inn i det nordlige og sentrale Florida. Den når en høyde på 30–35 m (98–115 fot) og en diameter på 0,7 m (28 tommer).

På denne måten, hvilket furutre har de lengste nålene?

Pinus palustris

Dessuten, hvor høye vokser langbladede furutrær? Langbladet furu er et eviggrønt bartrær som har fått sitt vanlige navn for å ha østens lengste blader furu arter. De nålelignende bladene, som kommer i bunter på tre, kan vokse opptil 18 tommer (46 centimeter) lang. Moden trær stå 80 til 100 fot (24 til 30 meter) høy.

I forhold til dette, hva er veksthastigheten til et furutre?

Saktevoksende, middels vurdere voksende og raskt voksende. Virginia furu og det lange bladet furu vokser sakte på en vurdere ca 1 fot i året. Det røde furu og østerriksk furu er i midten på omtrent 1 til 2 fot i året.

Hvor vokser furutrær best?

Pines er solelskende trær at gjøre ikke vokse godt under skyggefulle forhold. De fleste av disse trær bor på den nordlige halvkule, bortsett fra Sumatran furu (Pinus merkussi) overlever sør for ekvator. Furutrær vokser best i U. S. Department of Agriculture plantehardhetssone 4 til 9.

Anbefalt: