Hva slags selskap er Pershing LLC?
Hva slags selskap er Pershing LLC?

Video: Hva slags selskap er Pershing LLC?

Video: Hva slags selskap er Pershing LLC?
Video: НАША ОБНОВЛЕНИЕ СТРОИТЕЛЬСТВА ЯХТЫ & Доступный тур на сафари на яхте $235K 2003 SEA RAY 390 MY 2024, Kan
Anonim

BNY Mellon-selskap

Bare så, hva er en Pershing-konto?

Pershing er en one-stop-kilde for en rekke individuelle pensjonsløsninger, sammen med et vell av verktøy og ressurser for å hjelpe rådgivere med å vokse pensjonsvirksomheten sin. Velg mellom Tradisjonell, Roth og Rollover individuell pensjonering kontoer (IRA) som funksjonen er praktisk regnskap tjenester og distribusjonsmuligheter.

Spørsmålet er deretter, hva betyr Pershing LLC som depotmottaker? " Pershing " refererer til Pershing LLC , som er et medlemsfirma i New York Stock Exchange, Inc. ("NYSE") og FINRA, og tilbyr clearingtjenester for kontoen din. Pershing fungerer som formynder (innehaver av eiendeler) for din(e) konto(er). "Eiendom" midler eventuelle verdipapirer eller andre eiendeler akseptert på kontoen din.

Også å vite er, er Pershing LLC et regulert investeringsselskap?

Pershing LLC er en bedrift-til-bedrift-leverandør. Vi tilbyr globale finansielle løsninger til rådgivere, kapitalforvaltere, meglere, familiekontorer, fondsforvaltere, registrerte investering rådgiver bedrifter og formuesforvaltere. Pershing fungerer som clearingmegler i henhold til en skriftlig avtale med din finansorganisasjon.

Hvem bruker Pershing?

Kunder til BNY Mellon's Pershing inkluderer rådgivere, meglerforhandlere, familiekontorer, fondsforvaltere, registrerte investeringsrådgiverfirmaer og formuesforvaltere som representerer omtrent 7 millioner investorkontoer globalt. Over 100 000 fagfolk bruk vår teknologiplattform for rådgivere og megler-forhandlere.

Anbefalt: