Hva er de helbredende egenskapene til rhodokrositt?
Hva er de helbredende egenskapene til rhodokrositt?

Video: Hva er de helbredende egenskapene til rhodokrositt?

Video: Hva er de helbredende egenskapene til rhodokrositt?
Video: Rhodochrosite Meaning Benefits and Spiritual Properties 2024, Kan
Anonim

Helbredelse med Rhodokrositt

Rhodokrositt er en stein som integrerer fysiske og åndelige energier, stimulerer kjærlighet og lidenskap samtidig som den gir energi til sjelen. Rhodokrositt åpner hjertet, løfter depresjon og oppmuntrer til et positivt og muntert syn. Det forbedrer egenverdien og lindrer følelsesmessig stress

Her, hva er de helbredende egenskapene til rhodonitt?

Rhodonitt er en stein av medfølelse, en følelsesmessig balanserer som rydder vekk følelsesmessige sår og arr fra fortiden, og som nærer kjærlighet. Det stimulerer, renser og aktiverer hjertet. Rhodonitt jorder energi, balanserer yin-yang og hjelper til med å oppnå ens høyeste potensial. Det helbreder følelsesmessig sjokk og panikk.

Deretter er spørsmålet, hvordan bruker du rhodokrositt? Slik bruker du rhodochrosite for å aktivere, rense og balansere chakraene dine:

  1. Legg deg ned og legg et stykke rhodokrosittstein over solar plexus chakra og hjertechakra, i den rekkefølgen.
  2. La steinene ligge på chakraene i minst 10 til 15 minutter, og fjern dem deretter i omvendt rekkefølge.

På samme måte spørs det, hva er forskjellen mellom rhodonitt og rhodochrosite?

Rhodonitt er en rosa/rød farge med årer, eller "veier", eller svart Manganoksid. Rhodokrositt er vanligvis mer rosa enn rød med hvite virvler av mangankarbonat. Rhodonitt er mer jordnær og vil hjelpe deg med å bringe mer lidenskap og vitalitet inn i livet ditt.

Hva er de helbredende egenskapene til labradoritt?

Helbredelse med Labradoritt En forvandlingsstein, Labradoritt er en nyttig følgesvenn gjennom endring, formidling av styrke og utholdenhet. Den balanserer og beskytter auraen, øker bevisstheten og begrunner åndelige energier. Utmerket for å styrke intuisjon - fremme psykiske evner.

Anbefalt: