Hva forårsaker en atmosfærisk elv?
Hva forårsaker en atmosfærisk elv?

Video: Hva forårsaker en atmosfærisk elv?

Video: Hva forårsaker en atmosfærisk elv?
Video: Что? Эра глобального похолодания уже на Земле? 2024, April
Anonim

Disse himmelbaserte elver dannes vanligvis over hav, når store kalde fronter beveger seg fra vest til øst, sa Dominguez. Sterke vindstråler som beveger seg bort fra ekvator dannes foran kaldfronten, og transporterer fuktig luft i atmosfærisk elv . Atmosfæriske elver kan dannes ofte på mer eller mindre samme sted.

Angående dette, hvordan dannes en atmosfærisk elv?

Resultatene viser det atmosfæriske elver er dannet ved kaldfronten som feier opp vanndamp i varmsektoren ettersom den innhenter varmfronten. Dette forårsaker et smalt bånd med høyt vanndampinnhold form foran kaldfronten ved bunnen av den varme luftstrømmen på transportbåndet.

For det andre, er atmosfærisk elv et nytt begrep? Som de andre vilkår , Atmosfærisk elv er en relativt ny termin i den offentlige meteorologiske verden -- gitt når det er en lang, smal plum av tropisk fuktighet som fører intens nedbør over stemning som en elv i himmelen.

Man kan også spørre, hva betyr atmosfærisk elv?

Atmosfæriske elver er relativt lange, smale områder i stemning - som elver på himmelen - som transporterer mesteparten av vanndampen utenfor tropene. Ikke alle atmosfæriske elver forårsake skade; mest er svake systemer som ofte gir gunstig regn eller snø som er avgjørende for vannforsyningen.

Hva er en atmosfærisk elv i kategori 4?

Atmosfærisk elv i kategori 4 forhold er definert som "for det meste farlige, men også fordelaktige." Så mens regnet og snøen er kjærkomne nyheter, kommer det for hardt og for fort.

Anbefalt: