Hvor lenge varer kaldgalvanisering?
Hvor lenge varer kaldgalvanisering?

Video: Hvor lenge varer kaldgalvanisering?

Video: Hvor lenge varer kaldgalvanisering?
Video: Fettransplantasjon: Hvor lenge varer det? 2024, Kan
Anonim

A: Det er ikke uvanlig med hot-dip galvanisert stål til siste mer enn 70 år under visse betingelser. For å få et godt inntrykk av hvor lenge prosjektet ditt vil siste , se levetidsdiagrammet. Q: Hva er " kald " galvanisering ? A: Det er ikke noe som heter kald galvanisering.

Følgelig, hvor bra er kaldgalvanisering?

Samtidig som kald galvanisering lever ikke opp til ytelsen til hot-dip galvanisering , det har sine fordeler. Kaldgalvanisering er ideell for kostnads- effektive og rask påføring på mindre strukturer og komponenter.

Vet også, hvor lenge vil galvanisert stål vare? 35 til 50 år

Bare så, hva brukes kald galvaniseringsmasse til?

Om Kaldgalvaniseringsblanding Spray galvaniser umiddelbart metalloverflater for å beskytte dem mot korrosjon med Rust-Oleum® Stops Rust® Kaldgalvaniseringsblanding Sprøyte. Dette 93 % rene sinkbelegget påfører en galvanisert film med katodisk beskyttelse, som motstår rust, riper og fliser.

Kan jeg male over kaldgalvaniseringsspray?

"Ingen toppstrøk er nødvendig, men hvis det er ønskelig, bruk et vannbasert produkt. Hvis et oljebasert (alkyd) produkt er ønsket finish, bruk en vannbasert primer som mellomstrøk." Jeg tror det meste kald - galvaniseringsspray belegg er faktisk epoksybaserte, og når de er fullstendig herdet, vil godta nesten alle toppstrøk.

Anbefalt: