Hvordan beveger elektroner seg i en isolator?
Hvordan beveger elektroner seg i en isolator?

Video: Hvordan beveger elektroner seg i en isolator?

Video: Hvordan beveger elektroner seg i en isolator?
Video: КАК РАБОТАЮТ МОП-транзисторы? 2024, Kan
Anonim

Dirigenter og Isolatorer . I en leder, elektrisk strøm kan flyte fritt, i en isolering jeg kan ikke. "Conductor" innebærer at den ytre elektroner av atomene er løst bundet og fritt til bevege seg gjennom materialet. De fleste atomer holder på sine elektroner tett og er isolatorer.

Med tanke på dette, hvorfor kan ikke elektroner bevege seg i isolatorer?

Isolatorer er materialer laget av atomer som holder på deres elektroner veldig sterkt. Spenningen over en isolering må være ekstremt høy før en elektron får nok energi til å frigjøre seg selv og bevege seg gjennom materialet. På isolatorer , belastningen kan ikke spredd utover – slik at du får en merkbar effekt.

Videre, hvordan beveger elektroner seg i en leder? Når et positivt ladet objekt er plassert i nærheten av a lederelektroner blir tiltrukket av objektet. Når elektrisk spenning påføres, utløser et elektrisk felt i metallet bevegelsen til elektroner , noe som får dem til å skifte fra en ende til en annen ende av dirigent . Elektroner vil bevege seg mot den positive siden.

Deretter kan man også spørre, kan ladninger bevege seg i en isolator?

I isolatorer , som plast og gummi, er ikke elektroner gratis bevege seg rundt. Når en isolering er ladet , den kostnader bli der de er plassert og IKKE bevege seg.

Hvordan beveger elektroner seg?

De elektroner beveger seg fra negativt ladede deler til positivt ladede. De negativt ladede delene av enhver krets har ekstra elektroner , mens de positivt ladede brikkene vil ha mer elektroner . De elektroner deretter hoppe fra ett område til et annet. Når elektroner beveger seg , kan strømmen flyte gjennom systemet.

Anbefalt: