Hvor lenge lever østerrikske furutrær?
Hvor lenge lever østerrikske furutrær?

Video: Hvor lenge lever østerrikske furutrær?

Video: Hvor lenge lever østerrikske furutrær?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, April
Anonim

De Østerriksk furu har nåler som kommer sammen i to per bunt. Nålene er omtrent seks tommer lang , tykk, og bo i omtrent seks til åtte år på kvistgrenene.

Deretter kan man også spørre seg, hvor raskt vokser en østerriksk furu?

I Kansas, Østerriksk furu vokser til en høyde på 30 til 50 fot med en spredning på 20 til 25 fot. På de fleste jordarter er veksthastigheten vanligvis 12 til 18 tommer per år.

På samme måte, hva er det som dreper mine østerrikske furutrær? Østerriksk furu er ofte påvirket av Dothistroma nålebrann. De løvverk av de nedre halvdel av treet blir brun i mars til april. Dothistroma nålebrann er forårsaket av de sopp Mycosphaerella pini. Dette vanlig furu patogen dreper nåler i alle aldre og kan svekke eller drepe østerrikske furutrær.

Følgelig, hvor ofte bør jeg vanne min østerrikske furu?

Dyrkingstips for Østerriksk furu Den trives imidlertid best i dyp, fuktig jord som drenerer godt. Vann nye trær regelmessig det første året og i tørre perioder de første tre årene. Når den er etablert, Østerrikske furutrær er ganske tørketolerante.

Hvor raskt vokser en bosnisk furu?

Flere visninger

Beskrivelse Et vakkert, saktevoksende tre med en tett forgrenet, pyramideformet form og korte, blanke, mørkegrønne nåler. En ekstra attraksjon er unge, lilla-blå kjegler. Hardfør til -30°F Maksimal høyde: 7 000 fot.
Vekstrate Moderat
Moden høyde 20–35 fot.
Moden bredde 7–10 fot.
Navn bosnisk furu

Anbefalt: