Hvordan høres flagreekko ut?
Hvordan høres flagreekko ut?

Video: Hvordan høres flagreekko ut?

Video: Hvordan høres flagreekko ut?
Video: Международный аэропорт Ханэда всегда будет в курсе потребностей наших клиентов. 🇷🇺 2024, April
Anonim

Flutter ekko . En tilstand som oppstår i akustiske rom når to parallelle flater reflekterer lyd mellom hverandre er langt nok fra hverandre til at en lytter hører refleksjonene mellom dem som distinkt ekko . Den hørbare effekten er i mange tilfeller en slags flagrende ” høres ut som de ekko skje i rask rekkefølge.

Hvis du tar dette i betraktning, hva forårsaker flagreekko?

Det er en serie med raske, gjentatte refleksjoner forårsaket ved at lydbølger spretter rundt mellom parallelle reflekterende flater. Det kan skje i alle ubehandlede rom, men ethvert lite rom med et hardt gulv er spesielt utsatt for det.

I tillegg, hvordan stopper jeg ekkoet fra å flagre? Gå opp og ned i rommet for å finne flagreekko poeng og merk dem for behandling. Du trenger bare å behandle en vegg for å kurere en ' flagre slik at du kan velge hvilken som passer til innredningen eller innredningsarrangementet. Flutter ekko kan forekomme på bare ett sted, eller kan strekke seg helt ned i hele lengden av rommet.

Med dette i øyesyn, hva er flutter ekko?

Flutter ekko . Flutter ekko produseres av lyd som beveger seg raskt mellom to parallelle reflekterende overflater. Et delvis behandlet rom har normalt skylden for Flutter ekko , hvori to deler av vegger, tak eller gulv er ikke-absorberende og vender direkte mot hverandre.

Gir lyd ekko i rommet?

Selv om retningen av lyd endringer, den ekko lyder det samme som originalen lyd . Ekkoer kan bli hørt i små rom med harde vegger, som brønner, eller hvor det er mange harde overflater rundt. Men lyder reflekteres ikke alltid.

Anbefalt: