Hvor er Lost Crystal Caves?
Hvor er Lost Crystal Caves?

Video: Hvor er Lost Crystal Caves?

Video: Hvor er Lost Crystal Caves?
Video: The Best Crystal Locations on Lost Island - Tons of Easy Safe Lost Island Crystal Spawns 2024, Oktober
Anonim

Krystallhulen eller Gigant Crystal Cave (spansk: Cueva de los cristales ) er en hule koblet til Naica-gruven på en dybde av 300 meter (980 fot), i Naica, Chihuahua, Mexico. Hovedkammeret inneholder gigantiske selenittkrystaller (gips, CaSO4 • 2H2O), noen av de største naturlige krystallene som noen gang er funnet.

På samme måte spørs det, hvorfor er krystallgrotter så varme?

Magmaen under Giant Krystallhule holdt vannet i hule hyggelig og varmt . Fordi det krystaller forble under vann - og fordi vanntemperaturen holdt seg innenfor noen få grader av 136 grader Fahrenheit (58 grader Celsius) - var de i stand til å fortsette å vokse kontinuerlig.

På samme måte, hvordan vokser krystaller i huler? Alle dannes krystaller som et resultat av to prosesser, kalt "kjernedannelse" og "krystallvekst", i en "overmettet" flytende løsning (en væske med noe oppløst i seg; for eksempel salt). Dette vil skje i en hule hvis det er oversvømmet med en av disse flytende løsningene i så lenge som hundre tusen år eller mer.

Med dette i betraktning, kan du besøke Crystal Caves i Mexico?

Den spektakulære kjempen Krystallhule er koblet til Naica-gruven, som ligger i Chihuahua, Mexico . De Hule av Krystaller i Mexico kan bare være besøkt under direkte faglig tilsyn. Du kan les flere fascinerende detaljer om krystall hule på BBC eller på den offisielle nettsiden til det vitenskapelige prosjektet Naica.

Hva er den største krystallen i verden?

selenitt

Anbefalt: