Hva er fordelene med å være botaniker?
Hva er fordelene med å være botaniker?

Video: Hva er fordelene med å være botaniker?

Video: Hva er fordelene med å være botaniker?
Video: Venner på skolen 2024, Kan
Anonim

Studiet av planter i helsevesenet bidrar til utvikling av nye medisiner og behandlinger for store sykdommer. Botanikkarbeid i landbruket hjelper bøndene med å bruke optimale plante- og dyrkingsteknikker for å forbedre effektivitet og effektivitet ved dyrking av avlinger.

I forhold til dette, er en botaniker en god jobb?

Botanikere studere planter for å prøve å forstå hvordan disse prosessene fungerer. Forskningen deres er involvert i å forbedre avlingene, utvikle medisiner, rydde opp forurensede områder og til og med drive bilene våre. Det er et spennende felt i forkant av ren energiøkonomi. Det er også et yrke for naturelskere.

Man kan også spørre, er botanikere etterspurt? Behovet for botanikere og de som er trent i botanikk vil fortsette å vokse i fremtiden. Overskriften på en fersk nyhetsartikkel fra tidsskriftet Nature var: "Amerikanske universiteter finner det kreve til botanikere overgår tilbudet." Bedrifter, industri og forskningssentre leter også etter botanikere.

hvorfor er botanikere viktige?

Studiet av planter er viktig fordi de er en grunnleggende del av livet på jorden, og genererer mat, oksygen, drivstoff, medisiner og fibre som lar andre livsformer eksistere.

Er en grad i botanikk verdt det?

Opprinnelig svart: Er det verdi forfølge en grad i botanikk ? Ja. De fleste er utdannet i plantebiologi/ botanikk vil ha samme utdanning som moderne biologer. Generelt sett er det slik at jo mer søkt du søker, desto bedre har du ansettelsesmuligheter (f.

Anbefalt: