Hvilken type binding danner germanium?
Hvilken type binding danner germanium?

Video: Hvilken type binding danner germanium?

Video: Hvilken type binding danner germanium?
Video: Bernardo Kastrup Λ John Vervaeke on Meta-Consciousness 2024, Mars
Anonim

kovalente bindinger

Dessuten, hvilken type binding dannes mellom germanium og fluor?

Det vil form en ionisk knytte bånd . En ionisk bånd dannes mellom et metall og et ikke-metall, fordi det innebærer fullstendig overføring av elektroner. I dette tilfellet er Germamium et metall mens Florine er et ikke-metall. Det metalliske elementet gir atomer for det ikke-metalliske elementet.

I tillegg, hvilket grunnstoff vil danne en ionisk binding med karbon? Alle karbon gruppeatomer med fire valenselektroner, form kovalent obligasjoner med ikke-metalliske atomer; karbon og silisium kan ikke miste eller få elektroner til form gratis ioner , mens germanium, tinn og bly gjør det form metallisk ioner men bare med to positive ladninger.

Så, hvilken type bindinger danner krystaller?

Krystallene dannet ved binding av atomer tilhører en av tre kategorier, klassifisert etter deres binding: ionisk , kovalent , og metallisk. Molekyler kan også binde sammen for å danne krystaller; disse bindingene, som ikke er diskutert her, er klassifisert som molekylære.

Hva slags binding er det i halvledere?

Elektronene som omgir hvert atom i en halvleder er en del av en kovalent binding . EN kovalent binding består av to atomer som "deler" et elektronpar. Hvert atom danner 4 kovalente bindinger med de 4 omkringliggende atomene. Derfor, mellom hvert atom og dets 4 omgivende atomer, blir 8 elektroner delt.

Anbefalt: