Hva er arbeid i lekmannsbegrepet?
Hva er arbeid i lekmannsbegrepet?

Video: Hva er arbeid i lekmannsbegrepet?

Video: Hva er arbeid i lekmannsbegrepet?
Video: Vintage 1977 Tuner Restoration | Retro Repair Guy Episode 36 2024, Kan
Anonim

Oppdatert 24. april 2019. I fysikk, arbeid er definert som en kraft som forårsaker bevegelse-eller forskyvning av et objekt. Ved konstant kraft, arbeid er skalarproduktet av kraften som virker på en gjenstand og forskyvningen forårsaket av denne kraften.

Med tanke på dette, hva betyr lekmannsbegreper?

Å legge inn noe lekmannsvilkår er å beskrive en kompleks eller teknisk setning ved hjelp av ord og vilkår som noen som ikke har spesialisert seg på et bestemt felt kan forstå. Verb: å laymanize/laymanize Å sette en frase/ord inn i' Lekmanns vilkår '

I tillegg, hva er arbeid og dets eksempel? Eksempler av arbeid inkludere å løfte en gjenstand mot de Jordens gravitasjon, kjører en bil opp en bakke og trekker ned en heliumballong. Arbeid er en mekanisk manifestasjon av energi. De standard enhet av arbeid er de joule (J), tilsvarende en newton - meter (N.

Man kan også spørre seg, hva er forskjellen mellom den hverdagslige betydningen av arbeid og den vitenskapelige betydningen av arbeid?

Arbeid er overføring av energi ved en kraft som virker på en gjenstand når den forskyves. De arbeid at en kraft på en gjenstand er produktet av kraftens størrelse, ganger størrelsen på forskyvningen, ganger cosinus til vinkelen mellom dem.

Hva er en lekmannsforklaring?

en person som ikke er opplært i eller ikke har detaljert kunnskap om et bestemt emne: Boken er ment å være lekmanns guide til reparasjon av hjemmet. EN lekmann orlayperson er også medlem av en religion som ikke er medlem av presteskapet.

Anbefalt: