Hvordan løser du prosentandeler?
Hvordan løser du prosentandeler?

Video: Hvordan løser du prosentandeler?

Video: Hvordan løser du prosentandeler?
Video: ЖИВОТ НА СЕЛО - Може ли една малка градина да покрие нуждите от зеленчуци на едно домакинство. 2024, Kan
Anonim

I en proporsjon kryssproduktene er like: Så 3 ganger 100 er lik 4 ganger PROSENT . Den manglende PROSENT er lik 100 ganger 3 delt på 4. (Multipliser de to motsatte hjørnene med tall, del deretter på det andre tallet.)

Vet også, hva er definisjonen på en prosentandel?

EN prosentandel er en ligning hvor a prosent er lik et ekvivalentforhold. For eksempel, 60%=60100 60% = 60 100 og vi kan forenkle 60100=35 60 100 = 3 5.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom forhold og prosent? Forskjellen mellom forhold og prosent . EN forhold er en måte å beskrive forholdet på mellom to annerledes mengder. Prosentandeler er også en måte å sammenligne to på annerledes ting, men de sammenligner en del av noe med en helhet.

Er andelen derfor en prosent?

1 vil være 10 %, men a proporsjon er et forhold, som i dette tilfellet 10/100 = 1/10=. 1, men 10 % er ikke et forhold i seg selv, men er en proporsjon på 100. % betyr AV hundre. EN proporsjon er et tall TIL et annet tall.

Hva er gjennomsnittet av proporsjoner?

substantiv. komparativt forhold mellom ting eller størrelser med hensyn til størrelse, mengde, antall, etc.; forhold. riktig forhold mellom ting eller deler: å ha smaker vei ut av proporsjon til ens økonomiske midler. relativ størrelse eller utstrekning.

Anbefalt: