Hva er en R-verdi C++?
Hva er en R-verdi C++?

Video: Hva er en R-verdi C++?

Video: Hva er en R-verdi C++?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

chevron_right. R - verdi : r - verdi refererer til data verdi som er lagret på en adresse i minnet. EN r - verdi er et uttrykk som ikke kan ha en verdi tildelt det som betyr r - verdi kan vises til høyre, men ikke på venstre side av en tildelingsoperatør(=). // erklærer a, b et objekt av typen 'int'

På samme måte spør folk, hva er en R-verdi C++?

I C++ en lverdi er noe som peker til en bestemt minneplassering. På den annen side, a rverdi er noe som ikke peker noe sted. Generelt er r-verdier midlertidige og kortvarige, mens l-verdier lever et lengre liv siden de eksisterer som variabler.

Spørsmålet er deretter, hva er begrepet lverdi og rverdi? An lverdi refererer til et objekt som vedvarer utover et enkelt uttrykk. Du kan tenke deg en lverdi som et objekt som har et navn. Alle variabler, inkludert ikke-modifiserbare (const) variabler, er lverdier . An rverdi er en midlertidig verdi som ikke vedvarer utover uttrykket som bruker det.

Følgelig, hva er lvalue og rvalue med eksempel?

An lverdi har en adresse som programmet ditt har tilgang til. Eksempler inkludere funksjonskall som returnerer en rverdi referanse, og array-subscript, medlem og peker til medlemsuttrykk der arrayen eller objektet er en rverdi henvisning.

Hva er L-verdien til en variabel Hva er R-verdien?

Oppdrag: l - verdier og r - verdier An l - verdi refererer til et objekt som vedvarer utover et enkelt uttrykk. An r - verdi er en midlertidig verdi som ikke vedvarer utover uttrykket som bruker det.