Kan bassengbindingstråd skjøtes?
Kan bassengbindingstråd skjøtes?

Video: Kan bassengbindingstråd skjøtes?

Video: Kan bassengbindingstråd skjøtes?
Video: Pool Bonding SPLICING the #8 copper???? On the Electricians in Action Everyday @ 9:00 am 2024, April
Anonim

(1) Pumpen ble flyttet og binding (ekvipotensial) metalltråd ble forlenget med skjøting nødvendig lengde. Og selvfølgelig binding utsiden av metallboksen til binding knast på pumpen - kobler faktisk jordingselektrodekretsen til ekvipotensialet binding Nett. Og jordingen metalltråd Kan ikke være skjøte.

På samme måte spør folk, kan du skjøte bindingstråd?

(1) Skjøting av metalltråd -type jordingselektrodeleder skal bare tillates av irreversible kompresjons-type kontakter oppført som jording og binding utstyr eller ved den eksoterme sveiseprosessen. Koden tillater jordingselektrodelederen skjøting hvis det er gjort riktig. Lykke til!

På samme måte, må et harpiksbasseng limes? Hvis basseng regnes som en "lagringsbar Basseng ", da det gjør ikke trenger å være bundet og den må ha dobbel isolert pumpe. Mest over bakken bassenger som er 42" dype eller grunnere anses som lagringsbare.

På samme måte, hva er bonding wire pool?

Bonding er prosessen der de elektriske og metalliske komponentene i basseng er slått sammen med en metalltråd å danne en ikke-resistiv bane mellom komponentene. Målet med binding er å koble til, inneholde og forhindre overføring av skadelig elektrisk spenning til basseng utstyr, mennesker og kjæledyr.

Hva gjør en bindingstråd?

Elektrisk binding er praksis med forsettlig elektrisk tilkobling av alle eksponerte metalliske gjenstander som ikke er designet for å bære strøm i et rom eller en bygning som beskyttelse mot elektrisk støt.

Anbefalt: