Kan du beskjære pilehybrider?
Kan du beskjære pilehybrider?

Video: Kan du beskjære pilehybrider?

Video: Kan du beskjære pilehybrider?
Video: Hedge Hybrid Willow 2024, April
Anonim

Disse hybrider , hardfør i alle stater, ble deretter markedsført til huseiere som søkte hekk på rekordtid, med noen hybrider hevder 15 fots vekst i en årstid. For å beholde din hybrid selje trimmet til størrelse, bruk klipperen din tidlig og ofte.

Herav, er Willow Hybrid invasiv?

Hybrid selje (Salix spp.) planter omfatter en gruppe trær og busker som er hardføre, vokser raskt selv i dårlig jord og som ikke er plaget av skadedyr og sykdommer. Hybrid vier er ikke invasiv og mange varianter er sterile.

hvordan beskjærer du en pilebusk? For disse plantene, beskjæring bør gjøres tidlig på våren, før de blader ut. Skjær eller sviske den ytre grenen tipper for å forme og redusere størrelsen på planten. Gjenta dette beskjæring teknikk hele sommeren, etter behov.

Med tanke på dette, vil et piletre vokse tilbake fra en stubbe?

Det er mange andre, men disse er noen av de vanligste. Trær at vil vokse ut igjen etter å ha blitt hugget ned er Cottonwoods, Russian Olives, Alms, Tre av himmelen, Ficus Trær , Piletrær , Poppel trær , og tamarisker. Som en generell regel, raskt- voksende trær komme tilbake og sakte voksende trær ikke gjør det.

Hvor lenge lever hybridvier?

Når de er etablert, vokser de fint gjennom et tørkeår. Vann dem alt du liker. Du vil ikke drepe dem. Gjennomsnittlig levetid er omtrent 70 år.

Anbefalt: