Innholdsfortegnelse:

Hva er de forskjellige typene skiftenøkler?
Hva er de forskjellige typene skiftenøkler?

Video: Hva er de forskjellige typene skiftenøkler?

Video: Hva er de forskjellige typene skiftenøkler?
Video: FORSKJELLIGE TYPER PÅ FEST 2024, Kan
Anonim

Hva er de forskjellige typene skiftenøkkel?

  • Åpne skiftenøkler. Nøkkelnøkler har U-formede kjever med en åpning i bredden på mutter- eller bolthodet.
  • Servantkrannøkler eller nøkler.
  • Kompresjonsnøkkel.
  • Ringe Skiftnøkler.
  • Dykkvarmerenøkler.
  • Kombinasjonsnøkler.
  • Flare mutternøkler.
  • Podgers.

Videre, hvor mange typer nøkler finnes det?

De kommer i to vanlige typer ; servantnøkkelen og krannøkkelen med T-stang som ofte brukes til finere og vanskeligere tilgjengelige kranemuttere under kummer og badekar. De er begge relativt billige, men vil spare mye krefter. Vanligvis laget av stålrør, boksen skiftenøkkel brukes vanligvis til å fjerne tennplugger.

Foruten ovenfor, hvilke egenskaper må en skiftenøkkel ha for å kunne brukes til å stramme bolter? Skiftnøkler er det utstyret brukt å løsne eller stram boltene ved å rotere den andre enden. De er vanligvis laget av legeringer. EN eiendom er deres metalliske styrke til å svinge bolter . En fleksibel gummi tåler umulig anstrengelsen over at lasten bøyer seg over.

På samme måte spørs det, hva brukes nøkler til?

EN skiftenøkkel eller skiftenøkkel er et verktøy brukt for å gi grep og mekaniske fordeler ved å bruke dreiemoment for å snu gjenstander - vanligvis roterende festemidler, som muttere og bolter - eller hindre dem i å dreie. På Commonwealth-engelsk (unntatt Canada), skiftenøkkel er standardbegrepet.

Hva er forskjellen mellom en skiftenøkkel og en skiftenøkkel?

EN skiftenøkkel er en type justerbar skiftenøkkel . EN skiftenøkkel er en type skiftenøkkel med en åpning og noen ganger små tenner: du kan klemme den over mutteren eller bolten og få et godt grep. I USA, den viktigste forskjell mellom en skiftenøkkel og annen skiftenøkler er den skiftenøkkel er justerbar og fungerer med mange størrelser muttere og bolter.

Anbefalt: