Hvorfor er fordampning av vann et eksempel på en fysisk endring?
Hvorfor er fordampning av vann et eksempel på en fysisk endring?

Video: Hvorfor er fordampning av vann et eksempel på en fysisk endring?

Video: Hvorfor er fordampning av vann et eksempel på en fysisk endring?
Video: Tim Maudlin Λ Palmer: Fractal Geometry, Non-locality, Bell 2024, April
Anonim

De fordampning av vann er en fysisk forandring . Når vann fordamper , det Endringer fra flytende tilstand til gasstilstand, men det er det fortsatt vann ; det har ikke endret seg til noe annet stoff. Til eksempel , hydrogenbrenning i luft gjennomgår en kjemisk forandring der den konverteres til vann.

Foruten dette, hvorfor er fordampning av vann en fysisk endring og ikke en kjemisk endring?

9A. Fordampning av vann er en fysisk endring og ikke en kjemisk endring fordi det er en endring det gjør det ikke endre stoffer som a kjemisk forandring , bare en fysisk forandring . De fire fysisk egenskaper som beskriver en væske er når den fryser, koker, fordamper , eller kondenserer.

Deretter er spørsmålet, hva er ikke en fysisk endring av vann? De er også fysiske endringer fordi de gjør det ikke endre stoffets natur. Kokende vann : Koker vann er et eksempel på en fysisk forandring og ikke en kjemisk forandring fordi det vann damp har fortsatt samme molekylære struktur som væske vann (H2O).

Dessuten, hvilken fysisk egenskap brukes i fordampning?

Det er temperaturen der et fast stoff endres til en væske eller en væske endres til et fast stoff. Fordampning oppstår når vann går tapt fra et stoff.

Er vann som fordamper en kjemisk reaksjon?

De fordampning av vann er en fysisk endring . Når vann fordamper , endres den fra flytende tilstand til gasstilstand, men den er fortsatt vann ; det har ikke endret seg til noe annet stoff. For eksempel gjennomgår hydrogenforbrenning i luft en kjemisk forandring der den konverteres til vann.

Anbefalt: