Hva er en uendelig sylinder?
Hva er en uendelig sylinder?

Video: Hva er en uendelig sylinder?

Video: Hva er en uendelig sylinder?
Video: The Electric Field of an Infinite Cylinder 2024, Kan
Anonim

En tipper sylinder , også kalt en Tipler-tidsmaskin, er et hypotetisk objekt teoretisert å være en potensiell tidsreise-selv om resultater har vist at en Tipler sylinder kunne bare tillate tidsreiser hvis lengden var uendelig eller med eksistensen av negativ energi.

Dessuten, hva er en uendelig lang sylinder?

Svar: A sylinder hvis diameter er liten i forhold til lengden kalles uendelig lang sylinder . Det er heller ikke riktig å bruke denne modellen når man finner temperaturene nær bunnen eller toppen av en sylinder siden varmeoverføring på disse stedene kan være todimensjonal.

På samme måte, hva er det elektriske feltet til en sylinder? De elektrisk felt av en uendelig sylinder med jevn volumladningstetthet kan oppnås ved å bruke Gauss' lov. Betrakter en gaussisk overflate i form av en sylinder ved radius r > R, den elektrisk felt har samme størrelse på hvert punkt av sylinder og er rettet utover.

På samme måte kan du spørre, hva er uendelig linjeladning?

An Uendelig ladelinje . Vurder en uendelig ladelinje med uniform lade tetthet per lengdeenhet λ. En sylinder med lengde L og radius r er akkurat det vi trenger, med sylinderens akse langs ladelinje.

Er det nødvendig at den ladede ledende sylinderen skal være uendelig lang?

Det er ikke nødvendig at en ladeledende sylinder er alltid uendelig lang . Det er en av saken om ladeledende sylinder.

Anbefalt: