Når alle trærne er hugget sitat?
Når alle trærne er hugget sitat?

Video: Når alle trærne er hugget sitat?

Video: Når alle trærne er hugget sitat?
Video: Собственность_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

«A Modest Step to Save the Fish» (redaksjon, 8. august) bringer tankene til en profeti fra Cree-indianerne: «Når den siste tre er kutte ned , den siste fisken spist og den siste bekken forgiftet, vil du innse at du ikke kan spise penger.»

Tar du dette i betraktning, når alle trærne er hugget ned?

Når alle trærne er hugget ned , når alle dyrene har vært jaktet, når alle vannet er forurenset, når alle luften er usikker å puste inn, først da vil du oppdage at du ikke kan spise penger. ~Cree profeti.

På samme måte, når alle elvene er tørket opp? En klok mann sa en gang "da elver er alt tørket opp , og trærne hugges ned, vil mennesket da innse at han ikke vil være i stand til å spise penger." #EarthDay.

Tilsvarende, når det siste treet er hugget, den siste elven forgiftet og den siste fisken døde vil vi oppdage at vi ikke kan spise penger?

Når siste treet er kuttet, den siste fisken er fanget, og siste elv er forurenset; når å puste luften er kvalmende, du vil innse, for sent, at formue ikke er på bankkontoer og det du kan ikke spise penger .”

Hvem sa bare når det siste treet har dødd?

Cree indisk ordtak Sitat . Først når det siste treet har dødd og siste elva blitt forgiftet og siste fisk som er fanget, vil vi innse at vi ikke kan spise penger.

Anbefalt: