Hva er mer tett en bowlingball eller en basketball Hvordan vet du det?
Hva er mer tett en bowlingball eller en basketball Hvordan vet du det?

Video: Hva er mer tett en bowlingball eller en basketball Hvordan vet du det?

Video: Hva er mer tett en bowlingball eller en basketball Hvordan vet du det?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, April
Anonim

Siden bowlingball er tyngre enn basketball , du vet at den har til være tettere , siden de begge tar like mye plass totalt sett. Et annet eksempel til tenke på er hvis du har noen gang bakt en kake og hatt til sikt melet.

På samme måte spør folk, hva er densitetssvarnøkkelen?

Nøkkel Begreper Massen av atomer, deres størrelse og hvordan de er ordnet bestemmer tetthet av et stoff. Tetthet er lik massen til stoffet delt på volumet; D = m/v.

Deretter er spørsmålet, hvordan finner du tettheten til en bowlingkule? Så fort du Kjenn volum av bowlingball , kan du enkelt regne ut de ballens tetthet ved å dele vekten av ball (i gram) etter volumet (5, 452 cm3). For å konvertere vekten til ball fra pund til gram, bruk konverteringen av 1 pund = 453,6 gram (men vi runder opp til 454 gram).

hva er forholdet mellom masse og volum?

Masse er mengden materie et objekt inneholder, mens volum er hvor mye plass den tar. Eksempel: En bowlingball og en basketball er omtrent det samme volum som hverandre, men bowlingkulen har mye mer masse.

Hva er forskjellen mellom tetthetsmasse og volum?

Masse , volum og tetthet er tre av et objekts mest grunnleggende egenskaper. Masse er hvor tungt noe er, volum forteller deg hvor stor den er, og tetthet er masse delt på volum . Selv om masse og volum er eiendommer du håndtere hver dag, ideen om tetthet er litt mindre opplagt og tenker nøye.

Anbefalt: