Hva gjør damselflies?
Hva gjør damselflies?

Video: Hva gjør damselflies?

Video: Hva gjør damselflies?
Video: What Does Heroin Do To Your Body? 2024, April
Anonim

Damselflies spise små, myke insekter, inkludert bladlus, mygg og knott. Kjempe damselflies plukke nettbyggende edderkopper rett fra nettet for å spise dem. Nymfer lever av små vannlevende insekter, rumpetroll og småfisk. Damselflies sitter vanligvis og venter på byttedyr i stedet for å fange det i luften som øyenstikkere gjøre.

Deretter kan man også spørre, er damselflies fordelaktig?

Damselflies er ekstremt vakre, gunstig rovdyr fordi de hjelper til med å kontrollere bestander av skadelige insekter. Voksne spiser store mengder andre insekter som fluer, mygg og møll, og noen spiser biller og larver. En måte å bevare dem på er å unngå vilkårlig bruk av plantevernmidler.

På samme måte, hvordan ser en damselfly ut? Voksen damselflies har svært slanke, langstrakte mage, delikate kropper og 2 par vinger som vanligvis holdes sammen over kroppen. Vingene er membranøse og forseggjort årede. Bakvingen har omtrent samme størrelse og form som forvingen. Øynene er sammensatte, store, men vanligvis gjøre ikke røre.

Deretter er spørsmålet, biter damselflies?

De gjøre ikke Brodd eller bite . Damselflies er relatert til øyenstikkere. De er begge fordelaktige på samme måte - de er rovdyr som spiser andre skadelige insekter, og de forhindrer at bestander av de andre insektene blir for store.

Hvorfor kalles damselflies?

Zygoptera ( damselflies ) betyr «likevinget», mens Anisoptera (øyenstikker) betyr «ulik bevinget». Når de ikke flyr, damselflies holder vanligvis vingene opp over ryggen (med unntak av spredvingede jenter), men øyenstikkere holder vingene åpne og til sidene.

Anbefalt: