Hva brukes superfosfat til?
Hva brukes superfosfat til?

Video: Hva brukes superfosfat til?

Video: Hva brukes superfosfat til?
Video: Так мало кто делает когда томаты плохо цветут и нет завязи. Как заставить цвести помидоры для урожая 2024, April
Anonim

Industri superfosfat informasjonen sier at produktet er for å øke rotutviklingen og hjelpe plantesukker med å bevege seg mer effektivt for raskere modning. Det er mer vanlig bruk er i promotering av større blomster og mer frukt.

På samme måte, hva er superfosfat bra for?

Gjødsel leverer ofte betydelige mengder fosfor , sammen med nitrogen og kalium, de to andre primære næringsstoffene. Super fosfat er en vanlig syntetisk fosfor gjødsel. Den inneholder en stor prosentandel av fosfat , men du må bruke den forsiktig for å sikre at plantene dine kan bruke fosfor.

Dessuten, hvor kommer superfosfat fra? Superfosfat historie. Superfosfat er en kunstgjødsel, og er den viktigste gjødselen som brukes i New Zealand. Bønder forkorter ofte navnet til ' super '.

Med tanke på dette, er superfosfat bra for plener?

Lignende mengder gjødsel bør påføres etablerte plener med tre månedlige intervaller. Bruk superfosfat sparsomt på plener da det øker jordas kalsium- og fosfornivåer, noe som fører til bedre vekst av belgfrukter plen ugress.

Hvor lang tid tar det før superfosfat virker?

På en fuktig jord superfosfat frigjør det meste av det løselige P på 24 – 36 timer og mye av de fri Fosfor blir immobilisert ved å bli fikset av enten aluminium eller jern (oppløst fra de jordmineraler ved de produktets surhet) De resulterende produkter er uløselige mineraler inkludert de Aluminiumsfosfat

Anbefalt: