Hva var det siste jordskjelvet i Michigan?
Hva var det siste jordskjelvet i Michigan?

Video: Hva var det siste jordskjelvet i Michigan?

Video: Hva var det siste jordskjelvet i Michigan?
Video: Это Открытие Вызвало Шок у Археологов во Всём Мире 2024, April
Anonim

30. juni 2015 skjedde et jordskjelv med en omfanget av 3,3 ble registrert i Union City, Michigan. Ikke bare var dette et av de største jordskjelvene i Michigans historie, men det kom mindre enn to måneder etter at et større jordskjelv skjedde mindre enn 30 miles unna.

Med tanke på dette, når var det siste jordskjelvet i Michigan?

De siste betydelige jordskjelv i Michigan var en hendelse i størrelsesorden 3,5 som fant sted 2. september 1994, sørvest for Lansing.

Videre, hva var det verste jordskjelvet i Michigan? 1947 Coldwater – Omfanget 4.6 Dette antas å være det mest intense jordskjelvet som noen gang er registrert med en episenter i delstaten Michigan. Jordskjelvet rammet byen Coldwater 10. august 1947, og forårsaket bygningsskader i byen Coldwater, Kalamazoo og omkringliggende byer.

var det bare et jordskjelv i Michigan?

Jordskjelv er ekstremt sjeldne i Michigan . USGS har spilt inn bare fire jordskjelv i staten siden 1973, da byrået begynte å måle jordskjelv i Michigan : en styrke-3,5 jordskjelv i 1994; en styrke på 2,5 en i 2010; og magnitude-3,3 og magnitude-4,2 hendelser i 2015.

Er det en feillinje i Michigan?

Den største system av feil er assosiert med den mislykkede Mid-Continent Rift for rundt 1,1 milliarder år siden. I Michigan den strekker seg under Lake Superior og krummer seg ned gjennom den sentrale delen av den nedre halvøya. Keweenaw Feil (Keweenaw-halvøya) er et stort fremstøt feil.

Anbefalt: