Hvordan vokser arumliljer?
Hvordan vokser arumliljer?

Video: Hvordan vokser arumliljer?

Video: Hvordan vokser arumliljer?
Video: Как вырастить кристаллы из лимонной кислоты! Опыты и эксперименты! 2024, April
Anonim

Den enkleste og raskeste løsningen for voksende arumlilje er til multiplisere det ved deling av jordstengler eller anlegg pærer. Du kan også vokse det fra frø: Så frø på overflaten av en varm og fuktig jord om våren eller sommeren. Hold dem på et lyst sted. Spiring skjer mellom 1 og 3 måneder.

Kan derfor arumliljer vokse i vann?

Arumlilje . Vokse de arumslilje som en vannplante , planting den i en spesiell vannkurv, i vann opp til 30 cm (12 tommer) dyp. Eller deg kan plante den inn i fuktig jord rundt dammen, og beskytter den med en dyp mulch over vinteren.

Videre sprer arumliljer seg? Calla liljer er pærer. De spre gjennom røttene, men bare hvis de plantes i delvis skygge. Gjødsle en gang i måneden.

I forhold til dette, hvilke forhold liker arumliljer?

Hardføre former ( arumsliljer ) pentlandii og deres kultivarer, trives i fuktig jord i full sol til delvis skygge. Velg en skjermet posisjon og tilsett litt godt råtnet organisk materiale før planting.

Hvorfor blomstrer ikke arumliljen min?

Hvis din calla liljer er ikke plantet i et område som får mye vann, kan dette forårsake dem ikke å blomstre. Veksten av calla lilje planten vil være forkrøplet, gulnende og du kan av og til se planten visnet. Hvis de er plantet et sted som er for skyggefullt, vil de gjøre det ikke blomstre.

Anbefalt: