Hvorfor er Chris Hadfield viktig?
Hvorfor er Chris Hadfield viktig?

Video: Hvorfor er Chris Hadfield viktig?

Video: Hvorfor er Chris Hadfield viktig?
Video: «Deep fake-Jonas» har en viktig beskjed 2024, Kan
Anonim

Etter en fremtredende karriere som testpilot, Hadfield ble astronaut i 1992. I løpet av karrieren oppnådde han en rekke kanadiske førsteplasser: han var den første kanadieren som var romfartspesialist, som opererte Canadarm i bane, gjorde en romvandring og kommanderte International Space Stasjon.

Her, hvorfor er Chris Hadfield en helt?

Oberst Chris Hadfield , den første kanadiske astronauten som bodde ombord på den internasjonale romstasjonen, ble født 29. august 1959 i Sarnia, Ontario, Canada. Oppvokst på en gård, Hadfield utviklet en tidlig smak for eventyr, og i tenårene var han allerede en dyktig skiløper. Men det var å fly Hadfields ekte lidenskap.

Dessuten, hvor mye er Chris Hadfield verdt? I følge Wikipedia, Forbes, IMDb & Various Online Resources, berømt Astronaut Chris Hadfield sin nett verdi er 37 millioner dollar i en alder av 59 år. Han tjente pengene ved å være en profesjonell astronaut.

Tilsvarende, hva er Hadfield kjent for?

Chris Hadfield er en kanadisk astronaut som huskes best for sin siste fem måneder lange reise til verdensrommet i 2012-2013. Veteranen romflyver ikke bare kommanderte den internasjonale romstasjonen, men sjarmerte også verden med sine sosiale medier-innlegg og humoristiske videoer om livet på det kretsende komplekset.

Hva er Chris hadfields jobb?

Astronaut forfatter Testpilot

Anbefalt: