Er anatomi og fysiologi et valgfag?
Er anatomi og fysiologi et valgfag?

Video: Er anatomi og fysiologi et valgfag?

Video: Er anatomi og fysiologi et valgfag?
Video: What Ibuprofen Does to the Body 2024, Kan
Anonim

Anatomi og fysiologi er faktisk en vitenskap valgfag i videregående skole. Noen skoler tilbyr kurs som er en spesifikk delmengde innenfor et mer generelt kurs-biologibasert valgfag kan inkludere anatomi og fysiologi , zoologi, økologi/miljøvitenskap.

Av dette, regnes et fremmedspråk som et valgfag?

For å si det enkelt, valgfag er noen klasser som ikke er et av "kjerne"-fagene. Kjerneklassene, som vi nevnte ovenfor, er Språk kunst/engelsk, matematikk, naturfag, fremmed språk , og samfunnsfag/historie. De fleste klasser innenfor disse feltene ville ikke vært det betraktet som et valgfag.

Foruten ovenfor, er anatomi og fysiologi en vanskelig klasse? Anatomi og fysiologi er vanskelig men veldig gjennomførbart! jeg elsker anatomi og fysiologi men sannelig er det utfordrende. Med fysiologi , blir det mer utfordrende når du må huske (og jeg mener virkelig huske) komplekse prosesser og funksjoner til forskjellige komponenter i menneskekroppen i nøyaktig detalj.

I tillegg, er anatomi og fysiologi en AP-time?

Det er en grunn til at det er nei AP anatomi eller fysiologi kurs ; knapt noen tar dem klasser på college unntatt på sykepleierskolen. Det vanlige videregående nivået klasser i disse fagene vil ikke sette deg ut av noe på college, selv om de kan forberede deg til sykepleierhøyskolen klasser.

Teller fysiologi som en laboratorievitenskap?

Laboratorievitenskap inkluderer biologi, kjemi, fysikk, anatomi, fysiologi , jord/rom vitenskap , osv. Engelsk inkluderer grammatikk, komposisjon, litteratur, tale og vokabular, men ikke avis, årbok eller teaterkunst. Studenter gjøre ikke trenger å ta fire semestre med samme fremmedspråk.

Anbefalt: