Hva er forskjellen mellom pre calc og calculus?
Hva er forskjellen mellom pre calc og calculus?

Video: Hva er forskjellen mellom pre calc og calculus?

Video: Hva er forskjellen mellom pre calc og calculus?
Video: Introduction to limits | Limits | Differential Calculus | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Pre - Regning er i utgangspunktet en gjennomgang av Algebra 2/ Trig, polare koordinater, matriser, parametriske ligninger og noen få andre emner. Avhengig av klassen din kan du få en forhåndsvisning av kalkulus i klassen din. Regning , derimot, omhandler primalitet med grenser, derivater og integraler.

På samme måte, spør folk, er kalkulus enklere enn pre-calc?

For meg Beregn 1 var enklere enn precalc . Precalc er mye memorering og forståelse av trigonometri (sørg seriøst for at du har trigg ned!), men kalkulus er bare å forstå noen nye konsepter som alle flyter ganske bra. De BEREGNING er lett, det er algebraen som kan være vanskelig.

er pre calculus som algebra 2? Algebra II med Trig og Precalc er vanligvis de samme tingene - veldig liten forskjell. For å se dette kan du kjøpe Alg II med Trig-bok og Precalc-boken av samme forfatter/forlag og lagt side om side. Hvis Alg II med trig, samme ting. Ikke gå glipp av et salg på grunn av et deksel.

På denne måten hjelper pre calc kalkulasjonen?

Og selvfølgelig trigonometri, logaritmer og eksponentielle funksjoner. Hvis du kan disse tingene, har du bakgrunnen for kalkulus . EN pre - kalkulus kurset vil dekke disse tingene hvis du ikke har sett dem ennå. Den største fordelen med å ta en pre - kalkulus selvfølgelig er at det gir deg en sjanse til å øve på algebraen din.

Er Trig vanskeligere enn kalkulus?

Det virker som om kalkulus bruker trigonometriske funksjoner på samme måte som algebra gjør, det vil si at det er et system av operasjoner som ikke er avhengig av ting som trig ' på noen måte, men fungerer heller som et grunnlag/kontekst for bruk trig '. Egentlig virker det som grunnleggende kalkulus er lettere enn grunnleggende trigonometri.

Anbefalt: