Hvorfor brukes grafen i telefoner?
Hvorfor brukes grafen i telefoner?

Video: Hvorfor brukes grafen i telefoner?

Video: Hvorfor brukes grafen i telefoner?
Video: Java tech talk: Spring Boot og GraphQl integration. Hvordan gør man det enkelt? 2024, April
Anonim

Grafen kan lage batterier som er lette, holdbare og egnet for energilagring med høy kapasitet, samt forkorte ladetiden. Det vil forlenge batteriets levetid, og legge til ledningsevne uten å kreve den relativt store mengden karbon som er brukt i konvensjonelle batterier.

På denne måten, hvorfor brukes grafen i mobiltelefoner?

Grafen sin ankomst betyr fleksibel telefoner og 5G Den er fleksibel, gjennomsiktig og mer ledende enn kobber. Forskere har lovet sterkere, lettere, fleksible produkter, raskere transistorer, bøyelige telefoner , og mange andre gjennombrudd grafen gadgets i over tiår.

Foruten ovenfor, hva brukes grafen til? Grafen har mange andre lovende bruksområder: anti-korrosjonsbelegg og maling, effektive og presise sensorer, raskere og effektiv elektronikk, fleksible skjermer, effektive solcellepaneler, raskere DNA-sekvensering, medikamentlevering og mer.

I tillegg, hvilke produkter bruker grafen?

I tillegg til sportsutstyr, grafen kan inkorporeres i mange andre felt og Produkter som sensorer, elektronikk og mer. Anvendt Grafen Materials annonserte at de har levert sin grafen materiale til bruk i produksjonen av en rekke fiskestenger, laget av britiske CenturyComposites.

Hvorfor er grafen egnet for berøringsskjerm?

Det faktum at det er ledende og gjennomsiktig gjør grafen en god kandidat for berøringsskjermer , men derfor kan det erstatte materialene som brukes i dag, for eksempel indiumtinnoksid (ITO), fordi det er sterkere og mer fleksibelt. Knust og sprukket berøringsskjermer kan snart være begrenset til fortiden.

Anbefalt: